Jogi nyilatkozat

Ön azzal, hogy használatba veszi a honlapot, elfogadja a Használati feltételeket. A soja.hu szerkesztőségének jogában áll bármikor megváltoztatni ezen feltételeket, és azzal, hogy Ön továbbra is használja a honlapot, elfogadja a változtatásokat is. A változtatásokat a soja.hu szerkesztősége köteles a honlapon közzétenni. A honlaphoz való hozzáférést és a honlap használatát az alkalmazandó jogszabályok és a jogi feltételek szabályozzák.

Amennyiben a jogi feltételekkel vagy a jelen használati feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne látogassa honlapunkat! A honlap tulajdonosa és üzemeltetője a soja.hu szerkesztősége. A honlap és bármely kapcsolódó aloldala tartalmának szerzői joga a soja.hu szerkesztőségét illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni. A szolgáltató honlapjának arculata, tartalmának összeválogatása, elrendezése, szerkesztése, valamint maga a tartalom egyéni, eredeti jellege következtében szerzői jogvédelem alá esik. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel sokszorosítható, másolható, közölhető újra, terjeszthető vagy tárolható.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Noha a honlapunkon alkalmazunk vírusellenes szoftvereket, és mindent megteszünk annak az érdekében, hogy védjük a tartalmát, nem áll módunkban garantálni, hogy a letöltött anyagok vírusmentesek, és azt tanácsoljuk, hogy Ön is alkalmazzon vírusellenes eljárásokat. A jelen Használati feltételek elkészítésénél az üzemeltető a vonatkozó magyar jogszabályok szerint járt el, és az itt nem szabályozott kérdések tekintetében is a magyar jogszabályok az irányadók. A jelen használati feltételek alkalmazásából eredő és peren kívül nem rendezhető jogviták eldöntése a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok előtt történik. Fontosnak tartjuk az Ön véleményét!

Amennyiben a Használati feltételekkel kapcsolatban bármely kérdése, észrevétele van, kérjük, elérhetőségeinken keressen meg minket!